İZMİR / MENDERES - Menderes Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Almanca öğretmeni Ayşe Erkmen Ateşer ve 10. Sınıf öğrencileri Language Bridge adlı e- twinnig projesinin bir parçası olmuş ve bu kapsamda web 2.0 ve web 3.0 araçlarından faydalanarak iletişim odaklı  Almanca öğrenimini eğlenceli bir hale getirmeye başlamışlardır. Aşağıda ise bu proje kapsamında yaptıkları logo ve afişler  yer almaktadır.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat ayı SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ açıklandı.

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS)

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında; "Ortaöğretim Kademesi Eylem Planı"nda yer alan ve Merkez Yürütme Kurulunca koordine edilen "SAFAHAT Konulu Çevrim İçi Bilgi Yarışması" düzenlenecektir. Yarışma soruları 23 Aralık 2023 tarihinde saat 19.00’da http://ogm.eba.gov.tr adresinde yayınlanacaktır ve öğrenciler telefon, tablet ya da bilgisayarından giriş yaparak soruları cevaplayacaktır.

Yarışma Şartnamesi aşağıdaki linktedir.

Ara

Okulumuz Anadolu 11-A ve Anadolu 11-D sınıfları arasında "Yapay Zekanın Faydaları ve Zararları" konusunda münazara yarışması düzenlendi.

Ekm

Okulumuz Plastik Teknolojisi öğrencilerinin Cumhuriyet'in ilk yıllarında kurulan kurum ve kuruluşların logoları ve 100. Yıl logosu üzerinde yaptıkları çalışmalar

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz tarih öğretmenleri ve öğrencilerimizin "Cumhuriyet ve Kadın" çalışmaları.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz tarih öğretmenleri ve öğrencilerimizin çalışmaları. Yüreklerine, ellerine sağlık

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Necser KIRAR'ın çalışması. Yüreğine, ellerine sağlık